Изберете една от 10-те  картинки и разберете на какъв духовен

...
Изберете една от 10-те  картинки и разберете на какъв духовен
Коментари Харесай

Арт -Тест: Днес ще получите Послание от подсъзнанието си

 Изберете една от 10-те  картинки и разберете на какъв нравствен стадий сте в този момент и какво ви е изключително належащо за самореализация.

Днес ще получите обръщение от личното си подсъзнание.

За задачата:

Затворете очи, направете няколко вдишвания / издишвания, вслушайте се себе си, кой сте в този момент
След това отворете очи и изберете картинката, която резонира с вас.
Запомнете нейния номер и прочетете съответните рекомендации и посланието, което носи картината

1. „ Хелиос “

Значение и пояснение на картината:

Хелиос – в древногръцката митология, слънчево провидение, всевиждащият господ на слънцето. Хелиос символизира дейната Ян центростремителна сила. Картината „ Хелиос “ е за активност и интензивност в материалния свят.

Препоръки на картината: в случай че сте избрали картината „ Хелиос “, вашето подсъзнание споделя, че е време да си поставите цели и да вървите към тях. Може би задачите ви към този момент са ви ясни и вие се придвижвате към тях по планувания път. Целите могат да бъдат както тактически, по този начин и стратегически, както обществени, по този начин и духовни.

Посланиет  на картината: Време е да действате! Имате задоволително сила, с цел да извършите най-съкровените си стремежи и фантазии!

2. „ Делфиниада “

Значение и тълкуване  на картината:

Картината приказва за това, че всичко е взаимосвързано: „ горе “ и „ долу “, земя и пространство, тяло и душа, материално и духовно. Едното е продължение на другото. Тялото е продължение на душата, актуалната обстановка е продължение на вашите мисли и дейности, хората към вас са продължение на вас самите.

Препоръки на картината: в този момент идва необикновено време за вас да научите за вътрешните и външните взаимоотношения, да осъзнаете и приемете вашата основа, вашата целокупност. Много промени в живота идват с момента, в който приемате себе си такива, каквито сте, себе си като част от цялото и в това време като цяла Вселена.

Послание  на картината: Обърнете внимание на себе си и гледайте! Опитайте се да отговорите на въпросите си: Къде е вашият център? Чувствате ли основата си? Какво е тя за вас? Виждате ли връзката сред настоящото положение на нещата и вашето вътрешно положение? Практиките за тяло и сила могат да бъдат изключително потребни сега.

3. „ Мандала „ Среща с любовта

Значението и пояснение на картината:

Той и Тя са короната на Вселената!
Срещата на любовта е създание на сърцата!

„ Мандалата „ Среща с любовта “е основана с желанието да се срещне и „ разпознае “ обичан човек, да се почувства Любовта.

В центъра на мандалата е признакът Ин & Ян. В античната китайска митология и натурфилософия ин ян („ тай дзъ “, Великата граница) е знак на креативното единение на противоположностите във Вселената. Тоест светът е основан от противоположности, които в композиция могат да сформират едно цяло. Независимо дали тези правила са в единение, другарство и естетика, дали намират консенсус в битката – единствено тяхното неразривно взаимоотношение носи развиване. Ин и Ян силата е във всеки мъж и жена. Срещата на двата правилото в картината – по течението на реката на любовта сред всички светове и детайли.

Препоръки на картината: в този момент вие очаквате среща, която чакате дълго време, или тази среща към този момент се е състояла – среща със себе си – с помощта на оня мъж или жена, която ще срещнете / сте срещнали.
Това може да е среща с човек или нов стадий във връзката ви.

Послание на картината: Отворете сърцето си за Любовта!

4. „ Италианско въодушевление “

Значението и тълкуването на картината:

Тя притегля … възнася …

Летен италиански следобяд някъде в Тоскана … Картината „ Италианско въодушевление “ е за наслаждението, чувство за наслада и обилие в живот. Позволете си да не мислите, а да усещате, да се отпускате и да се подхранвате с всяка капка сок от живота.

Препоръки на картината: Картината приказва, че е време просто да отпразнувате живота си и да бъдете щастливи. Във Вселената, във външния свят към този момент има всичко най-хубаво за вас. Наслаждавайте се на себе си, своята същина, наслаждавайте се на всеки мирис, приемайте даровете на света.

Послание на картината: открийте се, с цел да получите всички блага от този живот!

5. „ Портал “

Значение и пояснение на картината:

Картината „ Портал “ оказва помощ за разпределяне на съзнанието, за конфигуриране на подсъзнанието, заради което работи отлично и се употребява за медитация. Рисуването оказва помощ да се освободи напрежението в мозъка и тялото посредством наблюдението и.

Препоръки на картината: в случай че сте избрали картината „ Портал “, тогава имате предпочитание да „ излезете отвън границите “ на това, което ви е познато, да сключите контракт с подсъзнателната си част или да облекчите психическия стрес. Картината „ Портал “ оказва помощ за това.

Послание на картината: отпуснете се, дишайте, наблюдавайте себе си. Дишането, енергийните практики в този момент са изключително подобаващи и потребни за вас.

6. „ Раждане в светлина. Космическо раждане „

Значение и пояснение на картината:

Картината „ Космическо раждане “ е за прехода на Земята, хората към ново схващане, за раждането на деца от новото време.

Препоръки на картината: подготвени сте за нов идващ клон на живота си, за разширение на границите на съзнанието. Дойде време за смяна в полезностите и вътрешните насоки. Вече няма да можете да останете във формата на живот, в който сте живели до през днешния ден. Ще ви бъде тясно в „ кутията “, в която сте „ били “ до настоящия миг във времето.

Послание на картината: Доверете се на себе си, на пространството и следвайте вътрешния си вик.

7. „ Фантазия в ботуш “

Значение и пояснение на картината:

Пред вас, както евентуално към този момент се досещате, е картата на Италия. Само че тя не е това, което сте привикнали да я виждате. Тук тя е фантастична, причудлива, многолика.

Препоръки на картината: подсъзнанието ви споделя, че желаете да тръгнете на странствуване, да запълните живота си с нови ритми и ярки цветове. Чрез това пътешестване през страни, острови, градове, планини, морета, вашето главно пътешестване ще се реализира вътре в самите вас- откриване, запознаване, знание, запомняне на вашите качества, аспекти, черти.

Послание на картината: време е за ярки пътeшествия! Открийте се, с цел да откриете себе си и света.

8. „ Нежност “

Значение и пояснение на картината:

Картината „ Нежност “ е за божествената женственост, която е във всяка жена, за мекотата, лекотата, хубостта на сърцето, което изпълва всичко в близост с живот.

Препоръки на картината: в случай че сте избрали тази картина, тогава тъкмо връзката с вашата „ деликатност “ е най-важна за вас, имате потребност да я почувствате, да я деянията. Правете това, което въодушевява, съживява, прави ви щастливи! Ето за какво сърцето ви, вашата женска природа цъфтят, за какво цветята цъфтят по цялото ви тяло, птиците пеят в душата ви, а пеперудите летят в корема ви. Това могат да бъдат просто разходки измежду природата, всевъзможни креативен действия, другарство с близки.

Послание на картината: позволете си да се отпуснете, освободете се от контрола! Почувствайте по какъв начин сърцето ви бие нежно! Настройте дишането си с него, звучете в звук със сърцето, утробата си, с цялото си тяло. Попитайте го какво желае сега.

9. „ Човекът-Слънце от Луната “

Значение и пояснение на картината

„ Слънчевият човек от Луната “ е енергиен портрет на Вячеслав Полунин – артист, режисьор, смешник, мим. Тази картина е за човек с богато въображение, който си разрешава да мечтае и основава света към себе си ослепителен и цветен. „ Да бъдеш простак значи да си благополучен. Глупаците са тези, които все пак вървят право към своето благополучие. Те се отхвърлят от всички ненужни неща и вършат единствено това, което води до наслада. “ В.П.

Препоръки на картината: в случай че сте избрали тази картина, това значи, че ви липсва чудото, вашето вътрешно дете и ярките цветове на живота. Събудете своя вътрешен идеалист, художник, основател и го поканете в живота си.

Послание на картината: настъпи времето на вашия вътрешен tworec. „ Трябва да вършиме единствено това, което ви кара да изтръпвате от вътрешната страна “

10. „ Лингам “

Значение и пояснение на картината:

Картината „ Лингам “ символизира здравина: твърдо желание, твърда воля, решение и деяние, стабилно на външни въздействия – нищо не може да ви пречупи, тъй като основата на нейния пиедестал е връзка с корените на предците, приемане на нечия мощ, устойчивост.

Препоръки на картината: създавайки желание, утвърждавайки волята си, просто идете и го направете.

Послание на картината: в този момент знайте: вие сте на правилния път! Намерение, воля, родови корени – всичко това сте вие ​​- едно цяло! И нищо не може да ви пречупи, да разбие основата ви, издръжливостта ви. Притежаването на тази мощ е вашият подарък. Насочете го за положителното на себе си и на света.

Дария Шепелева – художник, практикуващ психолог, арт терапевт

Никога няма да можете да излъжете емпат, тъй като той изначално знае истината

 

Дори не се опитвайте, емпатът ще усети вашата престореност от километър. Един от доста забавните аспекти на живота на емпатите е, че те са буквално  живи детектори на лъжата. Благодарение…

Цялата публикация

Понякога най-хубавото нещо, което можете да извършите за себе си е …. да не вършиме нищо

 

Не всичко в живота ни върви по нашия сюжет … Понякога най-хубавото, което можем да създадем за себе си … е да не вършим нищо. Поне първоначално. Разбира се,…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР